Zeker in Sport
Dé coach voor sportbonden.

Door onzekerheden uit te sluiten vergroten sporters de kans op winst en de beste resultaten. Zeker in Sport sluit financiële onzekerheden uit door te verzekeren. Dit doen we samen met de sportbond, zodat we zeker weten dat we de juiste risico’s afdekken. Zeker in Sport is als een coach, die naast je zit en proactief adviseert over risico’s op de korte en lange termijn.

  Zeker in Sport structureert, verduidelijkt en ontzorgt in verzekeringen

  Doelgerichte verzekeringen voor elke sportbond, klein en groot

  Aantrekkelijke tarieven door collectieve inkoop

Maak kennis met Zeker in Sport

We hebben ervoor gekozen om de belangen van sportbonden te behartigen door collectieve oplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen we aantrekkelijke tarieven bieden op (maatwerk)producten.

Bij Zeker in Sport blijven we constant op de hoogte van de ontwikkelingen in de sportwereld. We onderhouden nauw contact met sportbonden en verzekeraars om premies en polisvoorwaarden up-to-date te houden. Zo staan we naast jou als coach en adviseren we pro-actief over risico’s op de korte en lange termijn.

Samen met 76 sportbonden en clubs

Wij werken samen met sportbonden, aangesloten bij NOC*NSF. We staan naast de sportbonden en adviseren hen bij actuele vraagstukken, maar ook proactief. Zo zijn we binnen de wereld van sport expert op het gebied van financiële risico’s en de daarbij behorende verzekeringen.

Voor het aanbieden van verzekeringen werken wij samen met Alpina. Eén van de grootste Nederlandse financiële dienstverleners.

Het team

Ons team brengt zijn expertise en passie voor sport samen met als doel om jou de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Vertrouw op hun ervaring, zodat jij je bezig kan houden met het hoofddoel: zorgeloos sporten.