Zeker in Sport
Dé tussenpersoon voor sporters.

Zeker in Sport is dé tussenpersoon voor sportbonden, sportaanbieders en sporters. Met Zeker in Sport verzeker je het risico dat sporters lopen bij het beoefenen en uitvoeren van hun (sport)activiteiten.

  Het beste advies voor de sporter, vereniging en sportbonden

  Comfort, zekerheid, gemak en voordelen van een collectieve inkoop

  Zorgt ervoor dat de sporter zijn sport kan (blijven) beoefenen

Wie is Zeker in Sport

Om de belangen van alle sporters binnen hun respectievelijke sportrisico te behartigen, is ervoor gekozen niet voor ieder individu een persoonlijk beste advies te kunnen geven, maar juist het collectief in te zetten om per verzekeringsproduct bij één verzekeraar de beste verzekering aan te kunnen bieden.

Zeker in Sport houdt de actualiteit binnen de sport in de gaten en onderhoudt daarvoor met grote regelmaat contact met de respectievelijke sportbond én de verzekeraar om de premie en de polisvoorwaarden te toetsen aan deze actualiteit. Ook voor de andere verzekeringsproducten, die Zeker in Sport op de markt brengt, wordt eenzelfde werkwijze gehanteerd.

Samen met 76 sportbonden en 28.000 verenigingen

Zeker in Sport werkt direct samen met 76 sportbonden en indirect met alle 28.000 lokale verenigingen en haar leden.

De accountmanagers van Zeker in Sport onderhouden contact met de sportbonden, waarvoor wij hun verzekeringsportefeuille beheren en/of maatwerkproducten hebben ontwikkeld.

Het callcenter van Zeker in Sport is daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de overige klanten van Zeker in Sport (verenigingen en particuliere leden).

Maatwerkproducten worden bij onze volmacht Mandaat Assuradeuren ondergebracht. Mandaat Assuradeuren is verantwoordelijk voor de acceptatie en schadebehandeling van deze producten.

Caroline van den Boogaard

Manager Verzekeren

Met een afgeronde studie Nederlands Recht en Sportmanagement, aantal jaar ervaring als advocaat, en nog veel meer jaar ervaring op de afdelingen Verenigingsondersteuning en Opleidingen bij de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), werd Caroline in 2015 verantwoordelijk voor het professionaliseren van de verzekeringstak van de NSkiV. Ook bij Zeker in Sport is zij momenteel de spin in het web om de organisatie neer te zetten en draaiende te houden.

Verzekeringen
Verzuim