Referenties
Sportbonden waarmee we samenwerken

Thijs van Berkel – manager bedrijfsvoering KNZB
“Bij ZiS tref je een volwaardige gesprekspartner die zich werkelijk verdiept in de situationele omstandigheden en activiteiten van de bond en op een plezierige wijze het verzekeringspakket hierop aansluit en pro actief beheert.”

Arno van Gerven – directeur Watersportverbond
“De kennis en ervaring met sport, en sportverenigingen in het bijzonder, is voor ons doorslaggevend in de keuze voor Zeker in Sport. Watersportverenigingen hebben een eigen karakter en een specifieke behoefte als het gaat om het verzekeren van hun bezittingen en activiteiten. Met Zeker in Sport kunnen wij die producten ontwikkelen die gericht aansluiten bij de behoefte van onze verenigingen en de leden van de verenigingen.”

Joost Grundeken – penningmeester KBN
“De Karate-Do Bond Nederland had een specifieke behoefte om haar verzekeringsportefeuille te stroomlijnen en ook beter af te stemmen op haar activiteiten als Sportbond. Zeker in Sport heeft ons bij het realiseren van deze doelstellingen op een voortreffelijke en professionele wijze ondersteunt. Wij zijn als Sportbond zeer blij dat we samen deze stap hebben gezet.”

Gijsbert Klein – voormalig manager financiën NeVoBo
“Binnen De Weerelt werken we met verschillende sportbonden en aangesloten organisaties nauw samen. Het persoonlijke contact vind ik daarbij zelf altijd erg belangrijk. Dit persoonlijke en plezierige contact hebben wij op het gebied van verzekeren ook gevonden bij Zeker in Sport. Een organisatie werkzaam binnen de sport, die weet wat daar leeft en die kan leveren wat wij als Nevobo op het gebied van verzekeren nodig hebben. In eerste instantie hebben we ons daarbij gericht op onze eigen verzekeringsportefeuille, de volgende stap zal zijn hoe we samen ook de bij de Nevobo aangesloten verenigingen van dienst kunnen zijn op het specifieke vlak van verzekeren.”

Herman Meppelink – technisch directeur NeVoBo
"Wij zochten naar een mogelijkheid om onze sporters te verzekeren voor het geval ze geblesseerd zouden raken tijdens het interland seizoen. Zeker in Sport heeft ons bij het realiseren daarvan op geweldige wijze ondersteund en ons op professionele wijze geadviseerd. Voor de sporters en de Nevobo is een prima professionele oplossing gevonden"

Caroline Webeling - hoofd ledenservice KNHS
“Ieder z’n vak, en Zeker in Sport heeft onmiskenbaar het vakgebied verzekeren. Verder is het een voordeel voor sportbonden dat we samenwerken, volume genereren en kennis delen.”

Hannie van der Geest- bestuurslid Algemene zaken, Top- en Wedstrijdsport NADB
“Op advies van Nederland Sport zijn wij in contact met Zeker in Sport gekomen en tot nu toe is de samenwerking uitstekend.”

Norbert Groenewegen - bestuurslid NLCoach
Als vereniging van, voor en door trainers en coaches willen wij onze leden een goed pakket diensten aanbieden. Daar horen ook verzekeringen bij. Gelet op de bijzondere doelgroep met een ruime variatie aan sporten is dat niet makkelijk. Maar Zeker in Sport is juist op dat terrein zeer deskundig. Daarnaast zijn ze heel toegankelijk en reageren snel. Wij zijn dan ook zeer tevreden.